OM MIG/

Hej!

Jag heter Jenny Markstedt, är frilansande designer med oroande stort matintresse och har en hemlig önskan om att rädda världen, och tror att nästan allt går att lösa med design.

 

Tar uppdrag inom produktdesign, tjänstedesign,

food design och illustration. Jag kan även stötta er med designstrategi, att lära er jobba designdrivet och facilitera kundcentrerade workshops.

 

Baserad i Stockholm på studion BIRKAGATAN ETT.

Hör av dig eller kom förbi min studio och säg hej!

design@jennymarkstedt.com

 

ERFARENHET

SERVICE DESIGNER, TELIA

2015 - Nuvarande

 

Min främsta uppgift är att designa nya och förbättra tjänster nuvarande utifrån en iterativ designprocess med kunden i centrum. Jag arbetar med att genom kvalitativa djupintervjuer identfiera kundinsikter och ta fram kundresor och koncept, för både företag och konsument. Resultatet används bland annat till framtagandet av kundresor, nya koncept & tjänster, marknadskommunikation och kundkommunikation. Arbetet handlar även om att driva förändring internt genom att utbilda i designmetodik och stötta organisationen att arbeta kundcentrerat genom workshops och jag projektleder kundinsiktsarbeten där jag utbildar medarbetare i ett kunddrivet arbetssättet. Jag har stort ansvar för visuella delar som att ta fram prototyper, triggermaterial, ikoner och kommunikativt presentationsmaterial.

DESIGNER, SOMMARDESIGNKONTORET

Västra Mälardalen i Samverkan

2015

 

Målet under projektanställningen var att utveckla och ta fram ett hållbart koncept för området kring Köpings Mekaniska Verkstad, en unik industribyggnad från mitten av 1800-talet. Genom design research i form av intervjuer och workshops tog vi fram ett konceptuellt förslag, presenterat genom skisser, renderingar och arkitekturmodell.

 

Läs mer på SVID här!

INDUSTRIAL DESIGN, MASTER

KONSTFACK UNIVERSITY COLLEGE OF ARTS, CRAFTS AND DESIGN

 

2013-2015

 

WWW.KONSTFACK2015.SE

INDUSTRIAL DESIGN

PRATT INSTITUTE, NEW YORK

 

2012

PRODUCT DESIGN

LINNEAUS UNIVERSITY

 

2011-2013